Table To Go

We zitten al meer dan een jaar met z’n allen in de coronacrisis. Iedereen heeft er op zijn eigen manier last van. De één meer dan de ander, maar we snakken allemaal naar meer vrijheid, met respect voor de regels.
Voor ons als horecaondernemers zijn de werkzaamheden voor de toekomst nog onduidelijk. De terrassen mogen weer een paar uurtjes open. Maar wat als je geen steun krijgt van gemeente. Vorig jaar heeft Henk Huizinga uitbater van Restaurant Binnen op Ameland hier iets op bedacht en dit gedeeld met collega’s.

Bestellen: Lunch van 09.00 uur tot 16.00 uur

                   Diner van 17.00 uur tot 20.00 uur

Aanbevolen plekjes in de buurt

Kromme rijn

Langs de Kromme Rijn zijn tal van plekken waar je heerlijk in de zon of in de schaduw kunt vertoeven.

 

Kerkveld

Een prachtig mooi grasveld met bomen is op 3 minuten loopafstand aan de Nicolaaslaan bij de katholieke kerk te vinden

 

Gemeente tuinen

Om het gemeente huis vindt je een groot grasveld met walnootbomen waar je heerlijk kunt vertoeven. Het veld kan gebruikt worden voor spelactiviteiten of culinaire rust.  Dit is iets verder lopen. Fijne is hier wel dat er toiletten aanwezig zijn in het gemeenschapshuis waar, als de deuren open zijn wel gebruik van gemaakt mag worden.   

 

Parkeren

Komt u met de auto dan kunt met een parkeerschijf 1.5 uren bij ons voor de deur parkeren. Blijft u langer weg dan adviseren wij de auto buiten de blauwe zone te plaatsen.

TABLE TO GO IS VOOR IERDEREEN

  • Lekker met je collega’s bij praten
  • Vergaderen in de open lucht op een door jou gekozen plek
  • Team Building
  • Met opa en oma er op uit
  • Lekker met vrienden en familie

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord zodra je de website bezoekt.